ISU Mehedinţi susţine performanţa!

Sâmbătă, 16 Martie 2019Mehedinți
Sursa Foto: ISU Mehedinți

ISU Mehedinti sustine performanta | imaginea 1 Pompierii mehedinţeni au ales să sprijine echipa de robotică „The EMPEROR” a Colegiului Naţional „Traian”, împreună cu robotul RO124, încurajând efortul elevilor de a-şi depăşi limitele prin dezvoltarea inteligenţei, dând dovadă de creativitate.

Tinerii s-au calificat la etapa naţională a celei mai mari competiţii de robotică din România, ce se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 22-24 martie, a.c. Pompierii au dorit să se alăture acestui proiect deosebit, acordându-i toată încrederea, având convingerea că, prin susţinerea educaţiei, viitorul poate fi mai sigur cu tineri mai bine pregătiţi.

„Contribuind la educaţia tinerilor, ajutăm la dezvoltarea comunităţii şi implicit a ţării noastre. Suntem onoraţi să putem sprijini echipa de robotică a Colegiului Naţional „Traian” şi suntem încrezători că aceşti tineri vor reuşi să se remarce la etapa naţională şi nu vor înceta să-şi dezvolte pasiunea”, transmite Inspectorul Şef al ISU Mehedinţi, colonel Florentin Dragomir.

ISU Mehedinti sustine performanta | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.