Intervenție neobișnuită pentru un pompier!

Sâmbătă, 16 Martie 2019Gorj
Sursa Foto: ISU Gorj

Interventie neobisnuita pentru un pompier | imaginea 1 În data de joi, 7 martie, a.c., pompierul gorjean Robert Mihalache, ofițer în cadrul ISU Gorj, se îndrepta spre casă după o zi de muncă. Nimic neobișnuit până acum, dar, în timp ce parca autoturismul, Robert a auzit țipetele disperate ale unei femei.

Și-a îndreptat privirea în direcția cu pricina și a observat un bărbat care-i smulgea geanta femeii deja căzută pe jos. Imediat, a sărit din autoturism și a fugit spre locul cu pricina! Autorul furtului a zbughit-o la fugă, nemaiputând fi prins, iar Robert s-a oprit la femeia în vârstă de 67 de ani care era întinsă pe jos și extrem de panicată.

Robert a cerut ajutorul colegilor polițiști, a liniștit femeia și a încercat să dea de urma genții. În geanta doamnei se afla și telefonul, iar în încercarea de a recupera bunurile pierdute, Robert a apelat numărul femeii și, surprinzător, i-a răspuns o altă doamnă care găsise geanta aruncată de hoț. Cel mai probabil, hoțul s-a speriat pentru că cineva în uniformă îl urmărise și a aruncat geanta. Nu a uitat însă să sustragă portofelul victimei din geantă.

Geanta fusese recuperată, femeia era în siguranță, dar acum lipsea portofelul!

Cazul era preluat de către polițiști, iar dificila lor misiune era de a prinde hoțul și a recupera portofelul doamnei. Bravul salvator le-a descris polițiștilor semnalmentele hoțului care a fost prins la scurt timp, fiind recuperat și portofelul doamnei.

Din fericire, doamna tâlhărită a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, în final, cu ajutorul salvatorului pompier și al polițiștilor, recuperându-și bunurile.

Pe lângă mulțumirile pe care le-a primit din partea femeii tâlhărite, trebuie să-l felicităm și noi pe Robert, iar gestul lui trebuie să fie un exemplu pentru noi toți! Pentru că și-a petrecut foarte mulți ani într-o subunitate de intervenție, Robert este obișnuit să-și ajute semenii în orice situația!

Asta a făcut și joi, 7 martie 2019!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.