Misiune mai uşoară, dar foarte frumoasă!

Miercuri, 13 Martie 2019Călărași
Sursa Foto: ISU Călărași

Misiune mai usoara  dar foarte frumoasa | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași au avut vineri, 8 martie, a.c., o misiune mai ușoară decât în mod obișnuit, dar foarte frumoasă!

De 8 Martie, de Ziua Femeii, au dăruit flori tuturor doamnelor și domnișoarelor care le-au ieșit în cale! Sărbătoritele zilei au fost felicitate de pompieri și au primit cele mai frumoase urări de sănătate în această zi deosebită dedicată exclusiv lor!

A fost una din acele zile când lumea a zâmbit în prezența salvatorilor, nu au mai avut frunțile încruntate oamenii, așa cum îi întâlnim la intervenții! Și timpul a fost de partea pompierilor, un soare generos a scăldat cu razele sale întreaga urbe. Și pe această cale, le urăm doamnelor și domnișoarelor un sincer și călduros ”La mulți ani!” și să se bucure de o primăvară minunată!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.