Plantează un copac!

Marți, 19 Martie 2019Gorj
Foto: ISU Gorj

Planteaza un copac | imaginea 1 Dacă fiecare dintre noi, măcar o dată pe an, am planta un copac, cu siguranţă am respira un aer mult mai curat!

Vineri, 15 martie, a.c., cu hârlețul în mână, câțiva dintre pompierii gorjeni, vreo 30 la număr, și-au dedicat timpul liber inițiativei Direcției Silvice Gorj de împădurire a unei zone din imediata apropiere a cartierului Preajba din municipiul Tg-Jiu!

Trebuie să conștientizăm cât de importantă este natura și trebuie să avem grijă de ea! Așa avem grijă de noi și de generațiile următoare! Noi, pompierii militari, vom răspunde prezent la orice astfel de inițiativă și, fie că suntem în timpul serviciului sau în timpul liber, vom sprijini, prin tot ce putem, astfel de acțiuni!

Planteaza un copac | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.