Pompierii mehedinţeni continuă să susțină viața, donând sânge

Sâmbătă, 23 Martie 2019Mehedinți
Sursa Foto: ISU Mehedinți

Pompierii mehedinteni continua sa sustina viata  donand sange | imaginea 1 Gestul pompierilor mehedinţeni este și un îndemn pentru locuitorii județului să doneze sânge. Este un gest de solidaritate pe care fiecare din noi îl poate face, având în vedere importanţa şi beneficiile donării de sânge, atât pentru donator cât şi pentru receptor.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au donat luni, 18 martie, a.c., sânge în cadrul acţiunii desfăşurate în colaborare cu Crucea Roşie, Direcţia de Sănătate Publică, Jandarmeria Mehedinți și Centrul de Transfuzie Sanguină din cadrul Spitalului Județean.

Zece pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Baia de Aramă au participat la o acțiune benevolă de donare de sânge pentru a contribui la salvarea vieții celor care se află pe paturile de spital și au nevoie urgentă de transfuzii.

Totodată, ISU Mehedinţi a sprijinit acţiunea de recoltare şi donare de sânge desfăşurată în oraşul Baia de Aramă, prin transportarea centrului mobil de recoltare din municipiul Dr. Tr. Severin în oraşul Baia de Aramă.

Pompierii înţeleg cel mai bine suferinţa semenilor aflaţi în situaţii care le pun viaţa în pericol, mai ales că, de nenumărate ori, aceştia sunt primii care văd cum oamenii ajung în situaţii extreme, iar pentru a-i salva este nevoie de sânge.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.