Schimb de experiență

Sâmbătă, 23 Martie 2019Mureș
Sursa Foto: ISU Mureș

Schimb de experienta | imaginea 1 Luni, 18 martie, a.c., I.S.U. ,,HOREA,, al jud. Mureș a primit cu bucurie vizita delegației iordaniene, aflată în Tg-Mureș printr-un program de schimb de experiență, cu o durată de trei saptamani.

Cele 6 cadre medicale, a căror activitate se desfășoară într-un spital de urgență din Iordania, au avut ocazia de a observa modul de lucru în Dispeceratul Integrat pentru Apeluri de Urgență 112, dar și tehnica de intervenție, respectiv Centrul de Formare Formatori, Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență al I.S.U. Mureș.

Pompierii mureşeni sunt recunoscători pentru cuvintele de apreciere primite din partea acestora și privesc cu încredere către perspectiva unor noi vizite și colaborări.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.