Şoferi, atenţie CUM și UNDE parcaţi!

Miercuri, 13 Martie 2019Timiș
Sursa Foto: ISU Timiș

Soferi  atentie CUM si UNDE parcati | imaginea 1 Dragi șoferi, vă rugăm să fiți atenți unde parcați! Neglijența dumneavoastră poate avea consecințe grave asupra vieții sau bunurilor semenilor noștri!

Această poză a fost făcută joi, 7 martie, a.c.. Din fericire, pompierii militari se întorceau de la o intervenție, dar au așteptat nu mai puțin de 10 minute până au reușit să-și continue drumul.

Gândiți-vă doar un pic, ce s-ar fi întâmplat dacă pompierii ar fi mers la un incendiu, sau la un accident cu victime încarcerate?! Cineva ar putea să-și piardă bunurile agonisite de o viață, sau mai rău, o victimă ar putea să moară din cauza celor 10 minute de întârziere. Vă rugăm, aveți grijă CUM și UNDE parcați! De asemenea, vă rugăm să ne acordați prioritate atunci când ne întâlniți în trafic!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.