Team leader al echipei de experți europeni pentru asistența internațională în Mozambic!

Vineri, 29 Martie 2019Timiș
Sursa Foto: ISU Timiș

Team leader al echipei de experti europeni pentru asistenta internationala in Mozambic | imaginea 1 Colegul pompierilor timişeni este TEAM LEADER-ul echipei de experți europeni care coordonează asistența internațională în Mozambic! Felicitări şi mult succes în acţiunile pe care le veţi întreprinde în exercitarea mandatului care v-a fost încredinţat!

Marius Dogeanu este pompierul miltar care coordonează echipa de experți europeni trimiși în Mozambic pentru gestionarea efectelor devastatoare ale ciclonului IDAI.

Bilanțul este unul tragic! Zeci de mii de case au fost parțial sau complet distruse, iar peste 500.000 de hectare de teren cultivat au fost compromise. Ciclonul și inundațiile care s-au produs în statul Mozambic din Africa de Sud au ucis peste 400 de persoane, iar aproape 2 milioane de oameni au nevoie de ajutor umanitar.

Asistența din partea statelor membre este asigurată prin intermediul Mecanismului Uniunii de Protecție Civilă, iar echipa de specialiști are în componență zece experți, doi ofițeri de legătură ai Centrului de Coordonare pentru Răspunsuri de Urgență, un coordonator de răspuns rapid al DG ECHO și doi experți umanitari.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.