Totul e bine când se termină cu bine

Marți, 26 Martie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Totul e bine cand se termina cu bine | imaginea 1 Cunoaştem cu toţii povestea plutonierului major Tăbăcaru Florin, pompierul care, alături de un alt coleg, de şapte ani, donează trombocite unui bătrân care suferă de o boală rară de sânge. Subofiţerul crede cu tărie că pentru a fi un bun cetăţean trebuie să faci bine în orice împrejurare.

În data de 20 februarie, a.c., acesta se afla împreună cu familia la un mall din municipiul Bacău pentru a-şi sărbători ziua de naştere. În timp ce se îndrepta cu cele două fetiţe spre spaţiul de joacă, a observat, căzut pe jos, un portofel. A luat portofelul şi s-a îndreptat către personalul care asigura serviciile de pază şi siguranţă din magazin, pentru a întocmi un proces-verbal de predare-primire.

În urma întocmirii documentului şi a verificării bunurilor, s-a aflat numărul de telefon al persoanei care pierduse portofelul. S-a luat apoi legătura cu persoana în cauză, care a revenit bucuroasă pentru a-şi recupera bunul pierdut. Plutonierul major a aşteptat-o şi i-a înmânat portofelul. Fericită, doamna respectivă a dorit să-l recompenseze pentru gestul său, fără să ştie că este un salvator. „Pentru noi, salvatorii, să faci bine este mai înainte de datorie, o obişnuinţă. Sunt fericit că am putut da un exemplu fetelor mele cum să procedeze în situaţii similare şi sunt mulţumit că totul s-a terminat cu bine.” ne-a spus colegul nostru, plutonier major Tăbăcaru Florin.

Felicitări, Florin! Suntem mândri de tine!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.