”Un gând frumos e un mărțișor şi-o motivație în viitor”

Marți, 26 Martie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Un gand frumos e un martisor si o motivatie in viitor | imaginea 1 Vineri, 15 februarie, a.c., domnul Tănase Petruș trecea prin momente foarte grele, își vedea locuința în flăcări.

A simțit căldura lor pe chip și pe mâinile cu care s-a trudit să o facă. I-au trebuit două săptămâni de tratament să se refacă, dar cum s-a simțit mai bine, a venit la ISU Vrancea. A dorit să mulțumească pompierilor care i-au salvat o mare parte din bunuri și l-au ajutat ca munca lui să nu devină scrum. Întâmplător, vizita dumnealui a coincis cu tura de serviciu a celor care au intervenit la stingerea incendiului. Împreună au trăit sentimente de emoție și bucurie, pe care dorim să le împărtășim și cu dumneavoastră.

În 15 februarie, ora 01:30 – un apel la numărul unic de urgență 112 anunța producerea unui incendiu la o locuință P+1, în sat Bordeștii de Jos, comuna Bordești. La locul evenimentului s-au deplasat din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială de primă intervenție și comandă. Misiunea a fost coordonată de comandantul Detașamentului, mr. Gavrilă Adrian.

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au localizat în cel mai scurt timp incendiul care se manifesta la o magazie de lemne alipită casei și la acoperișul locuinței. După mai bine de două ore de luptă cu focul, incendiul a fost lichidat. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat care suferise atac de panică și prezenta leziuni la față. Au trecut două săptămâni de atunci, dar atât i-au trebuit domnului Tănase Petruș, cel care a primit îngrijiri din partea paramedicilor, să se refacă.

Joi, 7 martie, a.c., acesta a venit special să mulțumească salvatorilor pentru profesionalismul și promptitudinea de care au dat dovadă pe timpul intervenției, care au dus la reducerea considerabilă a pagubelor. Dorința de a-i cunoaște pe cei cărora dorea să le mulțumească i-a fost îndeplinită pentru că, întâmplător, vizita dumnealui a coincis cu tura de serviciu a gărzii de intervenție care a acționat la caz. L-a recunoscut imediat pe maiorul Gavrilă Adrian și i-a strâns mâna în semn de apreciere. Și-a exprimat recunoștința față de toți colegii și l-a felicitat pe domnul inspector șef, colonel Chiscop Flaviu, pentru echipa pe care o conduce.

”Dumnezeu să vă dea sănătate și forță ca să puteți să interveniți atunci când este nevoie. Vă mulțumesc enorm de mult!”, ne-a transmis domnul Tănase. Și noi îi mulțumim la rândul nostru, pentru că surpriza dumnealui ne-a făcut ziua frumoasă și ne-a oferit satisfacția lucrului bine făcut.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.