Acţiune Umanitară - "Suflet şi Lumină de Paște"

Vineri, 26 Aprilie 2019Călărași
Sursa Foto: ISU Călărași

Actiune Umanitara    Suflet si Lumina de Paste | imaginea 1 Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă ,,Barbu Știrbei” al județului Călărași au desfășurat o acțiune de strângere și donare de bunuri pentru opt copii nevoiași.

Joi, 25 aprilie, a.c., cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă al județului Călărași au desfășurat o acțiune umanitară prin care au donat unor copii proveniți din familii cu situații deosebite, bunuri constând în diverse jucării, articole de îmbrăcăminte și alimente. Acţiunea s-a desfășurat la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecția Copilului Călărași, în prezenţa copiilor, părinților acestora și a mai multor reprezentanți ai instituției, aducând o licărire de bucurie în ochii copiilor și o rază de speranță în sufletul părinților.

De asemenea, copiilor le-au fost prezentate autospecialele de intervenție si echipamentele din dotarea salvatorilor, astfel încât copiii să înțeleagă mai multe lucruri despre activitatea de zi cu zi a pompierilor militari. Încântați de tot ceea ce au primit şi văzut, micuții au făcut foarte multe fotografii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.