ISU Sibiu susține performanța elevilor sibieni

Marți, 23 Aprilie 2019Sibiu
Sursa Foto: ISU Sibiu

ISU Sibiu sustine performanta elevilor sibieni | imaginea 1 ISU Sibiu, mereu alături de comunitate, susține performanța elevilor sibieni.

Copiii sunt comoara noastră, toată ”moștenirea” pe care o lăsăm viitorului, iar educația reprezintă modalitatea prin care se ”prelucrează” toate capacitățile acestora. Răbdarea, dăruința și abilitatea ”părinților didactici” se reflectă în caracterul, creativitatea și potențialul fiecărui elev.

Ne considerăm privilegiați și onorați să salutăm și să susținem educația și performanța elevilor sibieni care, sub îndrumarea doamnei profesor de fizică Florentina Ileșan, au reușit crearea unui proiect inedit, respectiv robotul pompier, fapt ce a facilitat participarea pentru prima dată la Olimpiada Geniilor, Secțiunea Robotică.

Am dori ca preocuparea comunității sibiene și nu numai pentru promovarea unor astfel de inițiative în domeniul educațional, să fie intensificată prin organizarea unor activități de implicare prin programe de voluntariat, de consiliere și mentorat pentru tineri.

”In calitate de inspector şef al I.S.U Sibiu si, in egală măsură, ca cetățean, susțin și apreciez preocuparea continuă a echipei, motivația și energia de a se implica în activități care susțin metodele de educație non-formală, de aceea doresc ca inițiativele de acest fel să fie încurajate, sprijinite și implementate.”

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.