Iepurașul și-a trimis ajutoarele de la ISUJ Bacău la copiii de la Centrul Daniel

Vineri, 19 Aprilie 2019Bacău
Sursa Foto: ISU Bacău

Iepurasul si a trimis ajutoarele de la ISUJ Bacau la copiii de la Centrul Daniel | imaginea 1 Pompierii băcăuani “au adus lumină” în ochii copiilor de la Centrul Daniel.

În fiecare an, premergător Sfintelor Sărbători de Paște, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. CONSTANTIN ENE” al Judeţului Bacău iniţiază un proiect prin care sprijină copiii cu deficiențe din Centrul de Recuperare Neuromotorie „Daniel” Bacău.

Joi, 18 aprilie, a.c., 30 de copii din Centrul de Recuperare Neuromotorie „Daniel” s-au bucurat de cadourile oferite de pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. CONSTANTIN ENE” al Judeţului Bacău, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Cadourile oferite copiilor au constat în produse specifice sărbătorilor de Paşte.

Cei mici au împărțit și ei ”cadouri” cadrelor ISUJ Bacău, oferindu-le floricele și iepurași din hârtie colorată confecționați chiar de ei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.