„Nu există experiență căreia să nu-i poți supraviețui, dacă ai curajul să înfrunți viața!”

Vineri, 19 Aprilie 2019Timiș
Sursa Foto: ISU Timiș

Nu exista experienta careia sa nu i poti supravietui  daca ai curajul sa infrunti viata | imaginea 1 Deși suntem considerați de mulți eroi, joi, 18 aprilie, a.c., am luat lecții de eroism și curaj de la copiii internați în secția de oncologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu din Timișoara.

Astăzi ne-am „înarmat” cu zâmbete și cadouri pe care le-am achiziționat cu bonurile primite în urma campaniei de donare de sânge de la începutul lunii aprilie, iar emoțiile și lacrimile le-am ascuns într-un colț de suflet pentru a nu strica bucuria copiilor.

Dacă cineva se plânge de problemele din viața lui, ar trebui să privească la acești copii și sigur se va considera un mare norocos.

Am plecat, totuși, cu o speranță în inimă după ce doamna conferențiar dr. Smaranda Arghirescu, șefa secției de oncologie pediatrică, ne-a spus că peste 85% din cazurile de cancer la copii, sunt vindecabile.

Nu ne rămâne decât să le urăm multă sănătate micuților noștri prieteni și putere de a învinge această boală.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.