Să dăruieşti este cel mai nobil lucru!

Vineri, 19 Aprilie 2019Gorj
Sursa Foto: ISU Gorj

Sa daruiesti este cel mai nobil lucru | imaginea 1 Pentru că se apropie sărbătorile de Paşte, lansăm o provocare! O provocare la care putem răspunde cu toţii!

Dacă pentru mulţi dintre noi câţiva lei nu înseamnă nimic, de multe ori lăsând bacşiş mare atunci când mergem la un restaurant, atunci când mergem cu un taxi, atunci când mergem la cumpărături, la frizer, coafor etc., să ne gândim că sunt copii care învață la lumina lumânărilor, care cu greu au ce mânca sau care folosesc hainuţele fraţilor mai mari şi pentru care sărăcia este un mod de viaţă! Să ne gândim că sunt bătrâni care nu au pe nimeni, care trăiesc de pe o zi pe alta şi pentru care orice sărbătoare nu este o zi specială!

Putem să fim umani, putem să facem ceva să-i ajutăm pe aceşti copii care nu au nicio vină? Pe aceşti bătrâni care au rămas la voia sorţii?

Pompierii gorjeni au hotărât să pună mână de la mână, să strângă câţiva bănuţi şi să identifice astfel de copii şi bătrâni pentru care soarta nu a fost prea blândă şi să le facă o bucurie, să-i facă şi pe ei să simtă sărbătorile de Paşte aşa cum nu au mai simţit până acum!

Încearcă şi tu! Puţinul tău, puţinul nostru, pentru ei înseamnă mult!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.