Misiune cu surprize!

Sâmbătă, 25 Mai 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Misiune cu surprize | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle, în timp ce executau o misiune de recunoaștere la Grădinița Nr. 1 din oraș, prin surprindere, au fost luați cu asalt de o mulțime de prichindei.

Mici, dar mulți, aceștia i-au înconjurat pe salvatori din toate părțile, obligându-i să le prezinte autospeciala de intervenție, să le arate cum se folosesc echipamentele din dotarea ei, să le povestească despre intervențiile la care au participat și să-i învețe cum să se comporte în cazul izbucnirii unui incendiu.

Mulțumiți de activitatea pompierilor, cei mici și-au luat rămas bun de la salvatorii lor, cu promisiunea că îi vor vizita în curând la subunitatea de pompieri.

Sunt așteptaţi cu drag, la orice oră din zi ori din noapte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.