Respect, Plutonier adjutant Ivan Nicolae!

Sâmbătă, 11 Mai 2019Giurgiu
Sursa Foto: ISU Giurgiu

Respect  Plutonier adjutant Ivan Nicolae | imaginea 1 Duminică, 5 mai, a.c., un accident rutier s-a produs pe DN5, în dreptul localității Uzunu.

Un coleg din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, Detașamentul de Pompieri „Apărătorii Patriei”, aflat în timpul liber, a oprit mașina și fără să stea o clipă pe gânduri a mers la autoturismele implicate în accident și a acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor.

Pasiunea pentru această meserie nobilă l-a făcut pe plutonierul adjutant Ivan Nicolae să se afle în mijlocul unei situații de urgență, chiar dacă nu era în timpul serviciului. Colegul nostru a evaluat situația și starea de sănătate a victimelor, a luat legătura cu serviciile profesioniste prin numărul unic de urgență 112 și a acordat primul ajutor unei femei însărcinate, până la sosirea echipajelor de pompieri.

Deși faptele bune se fac în tăcere, pentru profesionalismul și modul exemplar în care a acționat, îl felicităm pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.