Respectați măsurile de prevenire a situațiilor de urgență!

Sâmbătă, 25 Mai 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Respectati masurile de prevenire a situatiilor de urgenta | imaginea 1 Atunci când ești acolo, în vacarmul situației, când toată lumea strigă, țipă, când multe vieți depind de tine... să rămâi e greu, să pleci e ușor.

Te apropii de locul evenimentului și pașii sunt din ce în ce mai grei, și ochii sunt plini de lacrimi. Câteodată, imaginile sunt mult peste puterea de înțelegere a omului, dar nu dăm niciodată înapoi!

Cu toate eforturile depuse de salvatori, în multe dintre cazuri, este prea târziu... casa este distrusă, oameni au de suferit!

Fiți propriii voștri eroi, respectați măsurile de prevenire a situațiilor de urgență!

Descărcați aplicația DSU din Google Play Store și App Store și accesați Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „Fiipregatit.ro" pentru a afla informații utile cu privire la modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.