Au donat pentru zâmbete de copii

Marți, 25 Iunie 2019Olt
Sursa Foto: ISU Olt

Au donat pentru zambete de copii | imaginea 1 Peste 50 de pompieri olteni s-au alăturat campaniei umanitare prin care şi-au dorit să ajute personalele aflate în suferință, dar și copiii aflați în grija Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului Olt.

Au donat sânge pentru oamenii care au cea mai mare nevoie și, cu ajutorul bonurilor valorice primite, au donat zâmbete pentru 20 de copii instituționalizați.

Așa s-au gândit să îi răsplătească pe copiii care au avut rezultate bune pe parcursul anului școlar recent încheiat, dar și pe cei care, cu ajutorul specialiștilor din cadrul DGASPC Olt, s-au întors la școală și au reușit să treacă peste dramele suferite în familie.

Colaborarea dintre Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab" al județului Olt și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecție a Copilului Olt s-a încheiat cu o excursie în care copiii au vizitat Zoo Târgoviște, Castelul Peleș și Dino Parc Râșnov.

S-au încărcat după această zi cu energie pozitivă, cu optimism și îşi doresc ca pe viitor să repete această experiență.

Mulțumirile lor se îndreaptă către salvatorii care s-au alăturat campaniei și au făcut posibilă această excursie, Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecție a Copilului Olt, Asociației Sportive „Pompierul" Olt și celor 20 de copii care le-au demonstrat că fericirea stă în lucruri simple și este la îndemâna fiecăruia dintre noi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.