Voluntari pe autospeciale

Sâmbătă, 22 Iunie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Voluntari pe autospeciale | imaginea 1 13 dintre voluntarii care au absolvit primul stagiu de pregătire în cadrul ISU SATU MARE (6 fete și 7 băieți), în cele trei serii desfășurate până în prezent, au dus această experiență la un alt nivel...sunt pregătiţi acum pentru a încadra autospecialele de intervenție.

În perioada 18 mai - 16 iunie, a.c., s-a desfășurat stagiul de pregatire a voluntarilor înscriși în programul Salvator din Pasiune, pentru încadrarea autospecialelor de intervenție cu apă și spumă. Cursul, care s-a desfăşurat în cadrul ISU Satu Mare este unul foarte dificil, are o durată de 48 de ore, dar toți voluntarii, atât băieții, cât și fetele au făcut față cu brio și s-au descurcat excelent.

Urmează ca și alți voluntari care sunt deja înscriși în program să urmeze cursul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.