5 zile la Școala de Pompieri - Căsoaia 2019

Marți, 16 Iulie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

5 zile la Scoala de Pompieri   Casoaia 2019 | imaginea 1 Câștigătorii concursurilor "Prietenii pompierilor" și "Cu viața mea apăr viața", alături de alți copii din Cetatea Voluntarilor, au petrecut 5 zile în tabăra de la Căsoaia.

Au avut parte de un program apropiat de cel al elevilor din școlile de Pompieri, au făcut înviorare, le-au fost prezentate autospecialele de intervenție, de la cele de stingere la autoscară, SMURD și pirotehnic, au învățat să acorde prim-ajutor și au fost angrenați în competiții sportive. Au învățat sa iubească și să respecte mediul înconjurător. S-au legat prietenii și au fost învățați să lucreze în echipă, să se ajute unul pe altul.

Au fost 5 zile pe care, cu siguranță, nu le vor uita prea curând, iar pe cei care i-am convins pompierii militari arădeni îi așteaptă peste câțiva ani în rândul lor.

Tabăra a fost organizată de Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul ISU ARAD, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Arad, Consiliul Județean Arad, cu sprijinul Feroneria și Cetatea Voluntarilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.