Umbra lui Dragne la... DSU!

Duminică, 21 Iulie 2019București

Umbra lui Dragne la    DSU | imaginea 1 Zilele trecute pe agenda de lucru a șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, s-a aflat, conform site-ului oficial al instituției o "Întâlnire operativă cu reprezentanții inspectoratelor pentru situații de urgență", înscrisă pe lista activităților curente sub titulatura "Ședință de lucru cu angajații Departamentului pentru Situații de Urgență".

Lăsând la o parte faptul că, din câte știm noi, Departamentul pentru Situații de Urgență, neavând personalitate juridică, nu prea are cum să aibă nici angajați, motiv pentru care Raed Arafat trebuie să se mulțumească cu ceva consilieri, angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, un subordonat nemijlocit și subordonații subordonatului nemijlocit, angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, fotografia care ilustrează Agenda de lucru a șefului DSU e de-a dreptul interesantă. În imagine, la o masă de lucru, apare, nimeni altul decât Colonelul(r) Daniel Marian Dragne, fost inspector general al IGSU în perioada 2017-2018.

Să-l fi apucat pe distinsul Raed Arafat dorul de... Daniel? Subordonatul său nemijlocit, generalul Dan Paul Iamandi, nu și-o fi dovedit eficiența în absorbția de fonduri europene?

Umblă vorba prin târg că în ultimul an IGSU a încetat să fie un "burete" care absoarbe fonduri europene. Ce-i drept, nu e floare la ureche treaba cu acorduri cadru, cu întocmirea documentației necesare pentru a putea menține "buretele" la capacitatea maximă de absorbție. Deh, și cu fondurile astea europene e ca la raliu, dacă nu exersezi... pierzi locul eligibil de pe podium, florile și medaliile și rămâi cu strângerile seci de mână.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.