Respect, Plt. adj. Iuștiuc Dumitru și Plt. adj. Bostan Cosmin!

Sâmbătă, 24 August 2019Neamt
Sursa Foto: ISU Neamt

Respect  Plt  adj  Iustiuc Dumitru si Plt  adj  Bostan Cosmin | imaginea 1 Pompierii nemțeni sunt apreciați în comunitățile din care fac parte! Plutonier adjutant Iuștiuc Dumitru și plutonier adjutant Bostan Cosmin au fost premiați de reprezentanții autorităților locale, în cadrul festivităților prilejuite de zilele comunelor Bodești și Horia, la sfârșitul săptămânii trecute.

Celor doi militari le-au fost conferite diplome pentru curajul, devotamentul și operativitatea de care au dat dovadă pe timpul manifestării unor situații de urgență. Cei doi colegi s-au remarcat în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, atât pe timpul programului de lucru, cât și prin participarea în timpul liber la gestionarea unor situații de urgență de pe raza localităților în care domiciliază, din proprie inițiativă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.