Peste 30 de pompieri teleormăneni au participat la o amplă acțiune de ecologizare

Luni, 23 Septembrie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Peste 30 de pompieri teleormaneni au participat la o ampla actiune de ecologizare | imaginea 1 Sâmbătă, 21 septembrie, a.c., peste 30 de pompieri teleormăneni au participat la o amplă acțiune de ecologizare în cadrul campaniei naționale "Mișcare pentru un Mediu Curat", derulată și la nivelul județului, cu sprijinul Direcției Silvice Teleorman.

Începând cu ora 09.00, salvatorii teleormăneni s-au alăturat celorlalți participanți la ofensiva împotriva gunoaielor aruncate necorespunzător și curățarea arealelor naturale din mai multe zone ale județului. Ei speră ca acțiunea din această zi să reprezinte pentru toți teleormănenii un îndemn de a își aduce contribuția la refacerea ecosistemului şi, implicit, la protejarea naturii.

Pompierii militari teleormăneni, pentru că le pasă de mediul înconjurător în care trăim, au dorit să fie alături de comunitate, nu numai pe timpul executării misiunilor specifice, ci şi în acest domeniu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.