Pompierii călărăşeni au dat o mână de ajutor de Ziua Mondială a Curățeniei

Luni, 23 Septembrie 2019Calarasi
Sursa Foto: ISU Calarasi

Pompierii calaraseni au dat o mana de ajutor de Ziua Mondiala a Curateniei | imaginea 1 Pompierii au dat o mână de ajutor de Ziua Mondială a Curåțeniei în localitățile Călărași, Lehliu Gară și Mitreni.

Sâmbătă, pe 21 septembrie, a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Barbu Știrbei” al județului Călărași au participat la evenimentul World Cleanup Day (Ziua Mondială a Curăţeniei), organizat de către Direcţia Silvică a judeţului Călărași. Împreună cu mai mulți reprezentanţi ai altor autorităţi şi instituţii publice, precum şi cu voluntari, s-a desfăşurat o amplă acţiune de ecologizare a fondului forestier, în zone punctuale unde au fost identificate deşeuri în pădure.

Implicarea în acest eveniment îi situează în rândul celor care îşi doresc să trăiască într-un mediu mai curat, conştienţi că pentru atingerea acestui obiectiv, fiecare dintre noi putem să ne aducem contribuţia.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.