Pompierii vrânceni au participat la "Ziua Internaţională a Curăţeniei"

Luni, 23 Septembrie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Pompierii vranceni au participat la  Ziua Internationala a Curateniei | imaginea 1 Pompierii vrânceni s-au mobilizat şi au participat sâmbătă, 21 septembrie, a.c., la acţiunile desfăşurate în judeţ, cu ocazia sărbătoririi, la nivel mondial, a Zilei Internaţionale a Curăţeniei.

La invitaţia Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva – Direcția Silvică Vrancea şi a Primăriei Oraşului Panciu, care au aderat la Campania Naţională “Let’s Do It, Romania!”, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” al județului Vrancea s-au alăturat voluntarilor care s-au implicat activ la cea mai amplă acţiune de ecologizare. Activitatea, care a primit denumirea de “Mişcare pentru un Mediu Curat”, s-a desfăşurat în mai multe puncte din judeţul Vrancea, pompierii vrânceni fiind prezenți în zona Poiana Punga din Soveja, Cantonul 20 Dumbrăvița și orașul Panciu.

Crezând în succesul ideii de voluntariat, prin participarea la această campanie, pompierii vrânceni doresc să-și aducă contribuția la conștientizarea cetățenilor cu privire la importanța conservării mediului și adoptarea unui comportament responsabil în ceea ce privește protecția mediului. “Ziua Mondială a Curăţeniei” le-a oferit prilejul să demonstreze, încă o dată, că prețuiesc natura și contribuie la protejarea ei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.