Delegație din Palestina, la ISU Mureș pentru pregătire de specialitate

Sâmbătă, 19 Octombrie 2019Mures
Sursa Foto: ISU Mures

Delegatie din Palestina  la ISU Mures pentru pregatire de specialitate | imaginea 1 În baza cooperării bilaterale româno-palestiniene în domeniul situațiilor de urgență prin programul "Schimb de Experți", gestionat de IGSU - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în colaborare cu "Fundația Centrul Național APELL pentru Managementul Dezastrelor", o delegație formată din șase reprezentanți ai Apărării Civile din Palestina participă la "Cursul de pregătire în domeniul acordării de prim ajutor calificat și descarcerare".

Cursul este organizat de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă și Centrul de Pregătire SMURD, a început din data de 14 octombrie și se va desfășura pe o perioadă de șase săptămâni.

Pompierii mureşeni le urează bun venit și le doresc succes în activitatea de salvator!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.