O nouă vizită a "Operation Sabre" în judeţul Mureș

Duminică, 27 Octombrie 2019Mures
Sursa Foto: ISU Mures

O noua vizita a  Operation Sabre  in judetul Mures | imaginea 1 În perioada 20-22 octombrie, a.c., membrii fundației "Operation Saber" au vizitat din nou județul Mureş.

Cu ocazia vizitei au donat un autoturism de transport persoane Protopopiatului Ortodox Târgu Mureș. Totodată, au montat detectoare de fum, mijloace de alarmare în caz de incendiu și iluminat de securitate pentru evacuare la Centrul maternal "Materna" din Târgu Mureș. S-au distribuit ajutoare umanitare la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sighișoara, CITO Căpușul de Câmpie și la Centrul de Zi "Sfântul Dumitru" Sângeru de Pădure.

Au donat o serie de echipamente de protecție în caz de incendiu (căști, costume, mănuși și bocanci), voluntarilor din cadrul ISU ''Horea'' al judeţului Mureș și personalului din cadrul SVSU Acățari, cei din urmă au beneficiat și de două camere de termoviziune și detectoare de gaz.

Pompierii mureşeni le mulțumesc încă odată pentru generozitatea manifestată, energia de care dau dovadă și pentru implicarea activă în sprijinul persoanelor nevoiașe.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.