O zi cu mult soare, multă apă şi multă distracţie

Marți, 29 Octombrie 2019Caras-Severin
Sursa Foto: ISU Caras-Severin

O zi cu mult soare  multa apa si multa distractie | imaginea 1 Joi, 24 octombrie, a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "SEMENIC", în cadrul programului "Şcoala Altfel", au venit în vizită un grup de aproximativ 50 elevi de clasele a VII-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Reşiţa, însoţiţi de profesoarele şi dirigintele lor.

A fost un prilej de bucurie de ambele părţi, pe de o parte dorinţa pompierilor militari de a transmite cunoştinţele, valorile, pasiunea, care implică practicarea acestei nobile meserii, aceea de a salva, şi, pe de cealaltă parte, dorinţa de a cunoaşte lucruri noi, interesante, de a vedea şi simţi măcar o bucăţică din ceea ce înseamnă a fi pompier militar.

Cu această ocazie, pompierii cărăşeni au prezentat tinerei generaţii cunoştinţe cu privire la modul de comportare şi principalele norme care trebuie avute în vedere în situaţii de urgenţă, prezentarea tehnicii de intervenţie, printre care cea mai interesantă şi mai distractivă a fost autospeciala de stins incendii...

A fost o zi în care bucuria, distracţia, împlinirea, satisfacţia au fost la ele acasă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.