Oferta educaţională a Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti

Marți, 22 Octombrie 2019Covasna
Sursa Foto: ISU Covasna

Oferta educationala a Scolii de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila  Pavel Zaganescu  Boldesti | imaginea 1 Pentru promovarea ofertei educaţionale a Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Mihai Viteazul” al judeţului Covasna au fost prezente vineri, 18 octombrie, a.c., la Bursa Locurilor de Muncă.

Pompierii covăsneni recrutează şi selectează candidaţi pentru cele 300 de locuri ale Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti, scoase la concurs pentru sesiunea ianuarie 2020.

Din acest an, şi tinerele care îşi doresc să urmeze o carieră militară în domeniul situaţiilor de urgenţă au şansa să opteze pentru ocuparea celor 300 de locuri, dintre care 275 alocate subofiţerilor de pompieri şi protecţie civilă, iar alte 25 revenind maiştrilor militari auto.

Pentru a participa la concurs, tinerii trebuie să aibă vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani – împliniţi în anul participării la concurs, să fie absolvenţi cu diplomă de bacalaureat, media generală la purtare în liceu să nu fie mai mică de 9 şi să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea sau să nu fie în curs de urmărire penală, ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni.

Toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul ISU Covasna, până la data de 15 noiembrie, pentru a se înscrie în vederea participării la concursul de admitere organizat în cadrul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti.

Informaţiile complete privind graficul de admitere, datele de prezentare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia sunt postate la adresa www.scoaladepompieri.ro, dar şi pe site-ul instituţiei www.isujcv.ro.

Oferta educationala a Scolii de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila  Pavel Zaganescu  Boldesti | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.