Pompierii călărăşeni, sprijiniți cu mai multe echipamente de protecție

Duminică, 27 Octombrie 2019Calarasi
Sursa Foto: ISU Calarasi

Pompierii calaraseni  sprijiniti cu mai multe echipamente de protectie | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă ,,Barbu Știrbei” Călărași au fost sprijiniți cu mai multe echipamente de protecție din partea S.C. DONALAM S.R.L.

Pe parcursul lunii octombrie, a.c., S.C. DONALAM SRL a sponsorizat Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă ,,Barbu Știrbei” Călărași cu materiale de protecţie individuală, necesare în executarea intervențiilor, punând la dispoziția acestuia următoarele bunuri materiale: 50 perechi bocanci impermeabili, 50 perechi mânuși de protecție și 50 de centuri de siguranță.

Contractul a fost încheiat la sediul S.C. Donalam SRL, între reprezentanții acestei societăți și reprezentanți ai Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Barbu Știrbei” al județului Călărași.

Pe această cale, se aduc mulțumiri reprezentanților conducerii firmei, cât și tuturor persoanelor care au făcut posibilă realizarea acestui proiect, materialele fiind extrem de utile salvatorilor în cadrul misiunilor la care participă zi de zi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.