Punctul de lucru din localitatea Drăgănești Vlașca, un succes în slujba cetățenilor!

Marți, 08 Octombrie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Punctul de lucru din localitatea Draganesti Vlasca  un succes in slujba cetatenilor | imaginea 1 Au trecut doi ani de când localitatea Drăgănești Vlașca și comunitățile din jurul acesteia beneficiază de intervențiile rapide și eficiente ale pompierilor militari, acest fapt datorându-se operaționalizării punctului de lucru de acolo.

La doi ani de activitate în slujba semenilor, bilanțul intervențiilor salvatorilor din cadrul acestei structuri înregistrează peste 2000 de misiuni de acordare a asistenței medicale (SMURD) în diferite situații de urgență (accidente rutiere și probleme medicale care necesitau acordarea primului ajutor ori transportarea la spital) și sute de intervenții de stingere a unor incendii izbucnite în gospodăriile oamenilor, de vegetație uscată și miriște, salvări de animale, asigurare măsuri de prevenire a incendiilor, intervenții la inundații, fenomene meteorologice și altele.

Se adresează mulțumiri tuturor celor care au realizat demersurile necesare în vederea operaționalizării acestei subunități de intervenție, în special autorităților locale și județene care au dovedit că siguranța cetățenilor reprezintă prioritatea numărul unu în activitățile pe care le desfășoară împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.