Delegaţie a ISU Alba, la un program de pregătire și schimb de experiență în Franţa

Vineri, 08 Noiembrie 2019Alba
Sursa Foto: ISU Alba

Delegatie a ISU Alba  la un program de pregatire si schimb de experienta in Franta | imaginea 1 Timp de șapte zile, o delegaţie a ISU Alba, formată din 9 cadre militare, a participat în Franța, în cadrul unui proiect european, la un program de pregătire și schimb de experiență în domeniul situațiilor de urgență.

Parteneriatul Erasmus Plus, cu tema "Tehnologii pentru pompieri", se desfășoară în perioada septembrie 2019 - octombrie 2020. Acesta reunește participanţi din 3 țări: România, Franța şi Polonia, și vizează programe de formare, schimburi de bune practici și vizite de lucru, cu privire la modul de intervenție și utilizarea noilor tehnologii în rezolvarea situațiilor de urgență.

Următoarea etapă a Parteneriatului Erasmus Plus se va desfășura în februarie 2020, la Alba Iulia, ocazie cu care partenerii europeni vor fi informați cu privire la specificul județului și managementul situațiilor de urgență la declanșarea tipurilor de risc.

Se doreşte ca această activitate să fie de bun augur, pregătirea în comun și schimbul de bune practici să ducă la perfecționarea pompierilor, la îmbunătățirea tehnicilor de intervenţie și, nu în ultimul rând, la dezvoltarea relaţiilor interumane între salvatorii europeni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.