Momente emoționante în familia ISU Timiș

Vineri, 29 Noiembrie 2019Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Momente emotionante in familia ISU Timis | imaginea 1 “Iubita mea, imediat mergem acasă!”, acestea au fost cuvintele Mirunei, mezina familiei care a venit să-și recupereze pisica salvată de pompieri, săptămâna trecută din blocul de pe strada Miorița, nr. 8. După ce a fost salvată și îngrijită de către pompierii timișeni, pisica Roberta s-a întors marţi, 26 noiembrie, a.c., în sânul familiei.

Chiar dacă a fost răsfățată și iubită de către pompieri, Roberta și-a recunoscut imediat stăpânii și s-a bucurat enorm de prezența lor.

Însă cea mai încântată a fost Miruna, mezina familiei, care din momentul în care a luat-o în brațe nu a mai dorit să se dezlipească de ea și nu a contenit să le mulțumească pompierilor pentru că i-au salvat cea mai bună prietenă.

Bucuria și încântarea lor este răsplata cea mai mare! Din astfel de momente îşi iau ei energia necesară la intervenții.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.