O nouă etapă a parteneriatului ISU Alba - Operation Sabre, Marea Britanie

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019Alba
Sursa Foto: ISU Alba

O noua etapa a parteneriatului ISU Alba   Operation Sabre  Marea Britanie | imaginea 1 Aflată la a patra vizită în judeţul Alba, organizaţia britanică Operation Sabre contribuie la dezvoltarea și siguranţa cetăţenilor județului prin dotarea cu tehnică şi echipamente de intervenţie, a comunităţilor locale.

De această dată, beneficiari ai parteneriatului au fost Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgență Cîmpeni, care a primit o autospecială de stingere incendii, și Primăria comunei Cetatea de Baltă, care a fost dotată cu o ambulanță.

Până în prezent, 7 autospeciale de stingere incendii au intrat în dotarea Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din judeţul Alba, ca urmare a implicării colegilor pompieri din Marea Britanie, a ISU Alba şi a Consiliilor Locale pentru Situații de Urgență. Autospecialele aduse funcţionează în parametri optimi şi sunt dotate cu echipamente de protecţie şi diverse accesorii.

Acest parteneriat va continua și în perioada următoare, pentru a asigura cetățenilor județului răspunsul prompt şi eficient în gestionarea situațiilor de urgență apărute.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.