Peste 20 de militari covăsneni au donat sânge

Vineri, 29 Noiembrie 2019Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Peste 20 de militari covasneni au donat sange | imaginea 1 Pompierii covăsneni s-au mobilizat, din nou, într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-și prețuirea și grija față de viața semenilor printr-o acțiune de donare de sânge, în cadrul campaniei “Donează sânge! Salvează o viață! Fii erou!".

Peste 20 de militari au donat sânge în prima zi a campaniei, aflată la a patra ediţie, ce se derulează în perioada 26-27 noiembrie la Centrele de Transfuzie Sanguină din Sfântu Gheorghe şi Întorsura Buzăului.

Pompierii înţeleg cel mai bine suferinţa semenilor aflaţi în situaţii care le pun viaţa în pericol, mai ales că, de nenumărate ori aceştia sunt primii care văd cum oamenii ajung în situaţii extreme şi pentru a-i salva este nevoie de sânge. Este un gest de solidaritate pe care fiecare din noi îl poate face, având în vedere importanţa şi beneficiile donării de sânge, atât pentru donator, cât şi pentru receptor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.