Petiție pentru decorarea plt. adj. Iulian Rotariu - "îngerul" copiilor cu autism din Botoșani

Marți, 19 Noiembrie 2019Botosani
Sursa Foto: ISU Botosani

Petitie pentru decorarea plt  adj  Iulian Rotariu    ingerul  copiilor cu autism din Botosani | imaginea 1 Iulian Rotariu este câștigătorul Ultra Africa Race Mozambic. Ultramaratonul Ultra Africa Race s-a desfăşurat în perioada 10-14 noiembrie, a.c., între provinciile Gaza şi Inhambane din sudul Mozambicului şi a aliniat la start 16 dintre cei mai buni alergători de ultramaraton extrem din lume.

Iulian Rotariu aleargă în scop caritabil, încercând să sprijine activitatea Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Botoşani, fără a primi niciun premiu financiar după aceste competiții.

De asemenea, Iulian Rotariu a mai câștigat anul acesta ultramaratonul de 522 km „The Track” Australia, reuşita lui Iulian reprezintă şi un record al întrecerii, botoşăneanul obţinând un timp cu 7 ore mai bun decât câştigătorul competiţiei din 2017.

Rezultatele obținute la competițiile „4Deserts„ (250 km în șapte zile):

  • „Gobi March” China, în iunie 2016 – locul I la categoria lui de vârstă, locul IV la general;
  • „Atacama Crossing” - Chile, în octombrie 2016 - locul I la categoria lui de vârstă, locul VI la general;
  • „Sahara Race”, în mai 2017 - locul I la categoria lui de vârstă, locul IV la general;
  • „Roving Race Patagonia, în noiembrie 2017 - locul I la categoria lui de vârstă, locul IV la general;
  • „The Last Desert” Antarctica, în noiembrie – decembrie 2018, locul II la general.

”În semn de înaltă apreciere pentru talentul, pasiunea, devotamentul și profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internațional, cerem Administrației Prezidențiale să-l decoreze pe sportivul Iulian Rotariu”, se arată în petiția online.

Dacă și tu susții această inițiativă, te rugăm să votezi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.