Pompierii din cadrul ISU Mehedinţi, alături de elevi într-o acţiune de împădurire

Duminică, 24 Noiembrie 2019Mehedinti
Sursa Foto: ISU Mehedinti

Pompierii din cadrul ISU Mehedinti  alaturi de elevi intr o actiune de impadurire | imaginea 1 Pompierii mehedinţeni au participat la o acţiune de împădurire desfăşurată marţi, 19 noiembrie, a.c., pe raza localităţii Podeni. Aceștia, aflaţi în timpul liber, au răspuns invitației lansate de către Liceul Teoretic „Şerban Cioculescu”, care desfăşoară astfel de acţiuni în cadrul unui concurs naţional „EcoProvocarea”.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul Ocolului Silvic Dr. Tr. Severin – zona Topolova și a constat în plantări integrale de puieți din specia paltin, în poieni și goluri destinate împăduririlor. Felicitări celor 12 pompieri prezenţi din cadrul ISU Mehedinţi, dar și cadrelor didactice şi elevilor Liceului Teoretic „Şerban Cioculescu” pentru implicare în astfel de activităţi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.