Spectacol caritabil, în uniformă militară

Vineri, 29 Noiembrie 2019Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Spectacol caritabil  in uniforma militara | imaginea 1 Reprezentanţi ai ISU Satu Mare au participat, onoraţi, şi au asistat, cu bucurie, la cea de a II-a ediție a spectacolului de gală "Uniți în fapte bune!", organizat marţi, 26 noiembrie, a.c., la Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti” Satu Mare.

Militari sătmăreni din toate structurile, îmbrăcați în ținută de ceremonie, însoțiți de parteneri sau partenere, au participat la evenimentul caritabil, care în acest an a avut drept scop sprijinirea Proiectului Educațional al Centrului de Zi ”Sfânta Tatiana” din Satu Mare.

Pe scenă au evoluat membrii Ansamblului ”Doruri Sătmărene”, Petrică Mureșan, plt. adj. Sorin Buc din cadrul IJJ Satu Mare, sg. maj. Bianca Timiș din cadrul ISU Satu Mare, agent șef principal de Poliție Marius Coșerariu din cadrul IPJ Neamț, George Negrea, Diu Oșan, copiii Centrului de zi ”Sfânta Tatiana” și Corul Militarilor.

Cei 18000 lei, strânși din donațiile benevole ale militarilor și ale oficialităților, vin să ajute financiar oameni cu suflet mare, care găsesc bucurie în a se dedica educației și prevenirii abandonului școlar a peste 50 de copii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.