Acțiuni umanitare ale pompierilor dâmboviţeni

Sâmbătă, 28 Decembrie 2019Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Actiuni umanitare ale pompierilor damboviteni | imaginea 1 În cursul zilei de luni, 23 decembrie, a.c., pompierii de la Detaşamentele Târgovişte şi Moreni au desfăşurat acţiuni umanitare aducând, în ajunul Crăciunului, puţină bucurie în rândul a două familii nevoiaşe. Salvatorii târgovişteni au dus pachete cu dulciuri şi produse alimentare unei familii defavorizate din comuna Bucşani, satul Racoviţa.

Această familie, compusă din 7 membri (2 adulţi şi 5 copii) este întreţinută numai din salariul tatălui, mama suferind de o boală foarte gravă. Pompierii morenari au vizitat o familie nevoiașă cu 7 copii (cu vârste între 2 și 14 ani) din municipiul Moreni, cărora le-au dus în dar pachete cu dulciuri, jucării, încălțăminte și îmbrăcăminte.

În cursul zilei următoare, pompierii de la Detașamentul Moreni au fost din nou mesagerii lui Moș Crăciun, ducând spiritul Crăciunului în casa unei familii sărmane.

Actiuni umanitare ale pompierilor damboviteni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.