Au adus bucurie în 40 de familii

Sâmbătă, 28 Decembrie 2019Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Au adus bucurie in 40 de familii | imaginea 1 Marţi, 24 decembrie, a.c., în ajunul Crăciunului, pompierii de la Detașamentul Sfântu Gheorghe şi de la Pichetul Întorsura Buzăului au fost ajutoarele Moșului, aducând bucurie în 40 de familii din judeţul Covasna.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Mihai Viteazul" al judeţului Covasna au organizat o acţiune umanitară pentru a veni în sprijinul familiilor lovite de inundaţiile din vara anului 2018, care au avut loc în localităţile Băcel şi Lunca Mărcuşului, dar şi pentru familiile nevoiaşe din zona Târgu Secuiesc şi Întorsura Buzăului.

Drama trăită de aceste familii i-a făcut pe pompieri să se întoarcă la locul unde au avut loc inundaţiile devastatoare, pentru a da o speranţă unor oameni rămaşi fără munca de o viaţă.

Prin contribuţia benevolă a fiecăruia dintre pompierii covăsneni, aceștia au încercat să aducă puţin din atmosfera şi căldura Crăciunului în casele oamenilor prin achiziţionarea de alimente, bunuri casnice, haine, jucării şi dulciuri.

Prin acţiunea desfăşurată, pompierii covăsneni au înţeles, şi cu această ocazie, că nu pot face minuni, dar pot de fiecare dată să întindă o mână celor care au într-adevăr nevoie de ea.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.