Decembrie - luna cadourilor

Marți, 24 Decembrie 2019Valcea
Sursa Foto: ISU Valcea

Decembrie   luna cadourilor | imaginea 1 În luna decembrie, a.c, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au dorit să fie alături de copii și bătrânii, care au nevoie de sprijin. Astfel, prin contribuția benevolă a cadrelor inspectoratului s-au împărțit alimente, obiecte de îmbrăcăminte și sume de bani în valoare de peste 11.000 de lei.

Beneficiarii sunt: 15 bătrâni de la ”Centrul de zi din cadrul Centrului multifuncțional de servicii sociale Crețeni”, 32 de copii aflați în grija Fundației „Inimă pentru Inimă”, 26 de copii din localitatea Măciuca și o familie cu 5 copii, având vârstele între 4 și 15 ani, din localitatea Mitrofani.

In seara zilei de joi, 19 decembrie, a.c., la Teatrul Anton Pann, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea a organizat, prin grija domnului Albinaru Sorin, un spectacol destinat Sărbătorilor de Iarnă.

Cei prezenți au putut viziona o piesă de teatru de păpuși, colinde, iar la finalul spectacolului, copiii au primit cadouri de la Moș Crăciun. La spectacol au asistat pompieri militari și 109 copii ai cadrelor militare, împreună cu cei aflați în grija Fundației „Inimă pentru Inimă” și din corul îndrumat de doamna Camelia Clavac.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.