Încă o misiune îndeplinită cu succes de pompierii timișeni

Marți, 03 Decembrie 2019Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Inca o misiune indeplinita cu succes de pompierii timiseni | imaginea 1 În seara zilei de vineri, 29 noiembrie, a.c., pompierii timişeni au reuşit să-i aducă o bucurie imensă doamnei Ionela, proprietara celei de-a doua pisici salvată de pompieri din blocul de pe strada Miorița. Doamna Ionela locuiește singură, iar pisicuța Bella este singurul suflet cu care-și împărtășește bucuriile si necazurile. Ea le-a povestit pompierilor cum a salvat-o pe Bella de la ghena de gunoi și a adoptat-o.

Salvatorii au decis să-i ducă ei pisica acasă, deoarece doamna suferă de o dizabilitate locomotorie și nu a putut să se deplaseze.

Pompierii îi mulțumesc doamnei Ionela pentru toată încrederea acordată, ea fiind prima persoană care i-a sunat, încă din spital, le-a transmis sincere mulțumiri și întreaga recunoștință pentru munca lor și pentru faptul că nu i-au abandonat pisica.

Aceştia le doresc multă sănătate la amândouă și să se bucure cât mai mult una de cealaltă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.