Permanent în sprijinul semenilor

Marți, 24 Decembrie 2019Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Permanent in sprijinul semenilor | imaginea 1 Şi în acest an, ca de fiecare dată în pragul Sărbătorilor de iarnă, cadrele militare şi civile ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au ales să fie alături de comunitatea din care fac parte şi în serviciul căreia se află, organizând acţiuni de ajutorare a persoanelor vulnerabile, cele care au nevoie de ajutor, pentru a le aduce o rază de lumină şi de speranţă în viaţa cotidiană.

În acest sens, vineri, 20 decembrie, a.c., la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Craiova din cartierul Lăpuş, împreună cu angajaţii acestei structuri din subordinea autorităţii locale şi cu sprijinul voluntarilor din cadrul ISU Dolj, s-a desfăşurat o acţiune comună în folosul unor familii aflate în situaţie de risc social.

Cu acest prilej au fost acordate persoanelor participante bunuri constând în produse alimentare, în valoare de 5.000 lei, ca o minoră contribuţie a pompierilor doljeni la petrecerea unor sărbători liniştite şi fericite la finalul acestui an de către familiile care sunt lipsite de posibilităţi financiare.

Personalul operativ din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Craiova şi al Secţiei de Pompieri Craiova a luat iniţiativa de a colecta fonduri pentru ajutorarea copiilor internaţi la Secţia de Oncologie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Pompierii militari au reuşit să adune suma de 2.800 lei, bani din care au achiţionat produse alimentare (în special dulciuri, preferatele copiilor), jucării şi produse electronice care au fost donate în această zi copiilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.