Pompierii băimăreni au întins o mână de ajutor unui număr de trei familii

Marți, 24 Decembrie 2019Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Pompierii baimareni au intins o mana de ajutor unui numar de trei familii | imaginea 1 Lupta de zi cu zi, contra cronometru, pentru salvarea vieților celor aflați în pericol, îi oțelește, dar nu le împietrește inimile. Dăruiesc din ce au, cu bucurie, pentru ca spiritul Crăciunului să se facă simțit și în casele celor mai puțin favorizați de soartă.

În prag de sărbători, pompierii Detașamentului “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, ajutați și de voluntari, au întins o mână de ajutor unui număr de trei familii, cu mai mulți copii, din Baia Mare și Baia Sprie, care se luptă cu traiul zilnic.

Inimoși, pompierii militari au dăruit celor 11 copii și părinților acestora hăinuțe, jucării, alimente și dulciuri.

Pentru ca cei mici și familiile lor să aibă parte de sărbători liniștite, în cazul a două dintre cele trei familii la care au fost în vizită, cu probleme financiare de moment, pompierii au pus mână de la mână și au achitat chiriile pe câte două luni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.