Pompierii vasluieni, ajutoarele lui Moș Crăciun la Mălăiești

Sâmbătă, 28 Decembrie 2019Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pompierii vasluieni  ajutoarele lui Mos Craciun la Malaiesti | imaginea 1 Sfintele Sărbători ale Crăciunului reprezintă un moment în care oamenii doresc să fie mai aproape de semenii lor aflați în suferință. În ajun de Crăciun, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Podul Înalt” al județului Vaslui, alături de voluntarii angrenați în programul ”Salvator din pasiune”, au fost prezenți în mijlocul persoanelor internate și asistate în Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din localitatea Mălăiești, comuna Vutcani.

Vizita la acest centru de îngrijire a devenit deja o tradiţie pentru pompierii militari, aceștia fiind așteptați cu drag de cele 60 de persoane care trăiesc în această instituție.

Fiecare dintre aceste persoane a primit în dar câte un pachet în care se aflau fructe, dulciuri și sucuri. Darurile au fost primite cu emoție, bucurie și entuziasm, beneficiarii insistând să prezinte un mic program de colinde, în semn de mulțumire pentru cadourile primite.

Salvatorii au oferit cadourile tradiționale de Crăciun având ca de fiecare dată mulțumirea că, pentru câteva clipe, au putut aduce un zâmbete şi bucurie acestor oameni. A fost un gest venit din suflet și o acțiune menită să aline câtuși de puțin suferințele unor oameni pentru care viața nu a fost atât de darnică.

Fie ca sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului să aducă în sufletele tuturor liniște şi bucurie!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.