Uniţi pentru a asigura minimul necesar celor aflați în suferință

Sâmbătă, 28 Decembrie 2019Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Uniti pentru a asigura minimul necesar celor aflati in suferinta | imaginea 1 Într-o zi de aprilie, a.c., la ora 09:56 a sunat alarma, iar trei autospeciale, dintre care două autospeciale cu apă și spumă și o autospecială S.M.U.R.D., au pornit către incendiul anunțat în localitatea Padina. După 90 de minute de luptă, incendiul a fost lichidat, dar casa, din chirpici de pământ și lemne îmbătrânite de trecerea anilor, a devenit de nelocuit. Cinci suflete, o mamă cu patru copii, își împărţeau cele rămase într-o cămăruță improprie unui stil de viață normal.

Iulian, elev la Liceul din Pogoanele, împreună cu doamna dirigintă și colegii de clasă, au decis să-i ajute pe Ionuț, Simona, Noni și Marius, postând pe o pagină de socializare apelul de a fi alături de familia ce trăia o adevărată dramă.

Sensibilizați de situația grea la care chiar ei au luat parte, pompierii buzoieni au decis să se unească, cu scopul de a asigura cel puțin minimul necesar celor aflați în suferință, pentru a trece cu bine iarna ce urmează.

Astfel, luni, 23 decembrie, a.c., aceștia s-au deplasat în localitatea Padina, dăruindu-le acestora mai multe obiecte de uz casnic și gospodăresc, dar și alte cadouri, din dorința de a aduce, în prag de sărbători, un strop de fericire celor patru copii.

Nici pompierii râmniceni nu s-au lăsat mai prejos, intrând pentru câteva ore, în rolul lui Moș Crăciun, împărțind cadouri de Crăciun copiilor, în centrul municipiului Râmnicu Sărat, aducând zâmbete pe fețele acestora.

Acțiunile vor continua și în zilele următoare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.