Vizita oficială a lui Moș Crăciun împreună cu un grup de copii

Sâmbătă, 21 Decembrie 2019Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Vizita oficiala a lui Mos Craciun impreuna cu un grup de copii | imaginea 1 Marţi, 17 decembrie, a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a îmbrăcat haine de sărbătoare, cu ocazia primirii vizitei oficiale a lui Moș Crăciun împreună cu un grup de copii, precum și primirea grupului de colindători din cadrul Asociației Pensionarilor Sibiu.

În timpul vizitei grupului de 13 copii din localitățile Colun și Scoreiu, un personaj de poveste i-a surprins pe toți în curtea unității.

Veselia nemărginită a copiilor la apariția lui Moș Crăciun a umplut curtea instituției de emoție.

Abandonat de renii obosiți, pe acoperiș, Moș Crăciun a fost salvat de pompierii militari cu ajutorul autospecialei de salvare de la înălțime și adus în mijlocul micuților.

La întâlnirea cu Moșul cel bun și darnic, copiii au cântat colinda „Moș Crăciun cu plete dalbe" în semn de "Bun venit", iar îmbrățișările pline de afecțiune ale copiilor l-au convins pe bătrânel să poposească pentru un timp la ISU Sibiu.

Întâlnirea a decurs frumos și lin, voia bună împletindu-se cu colindele, entuziasmul cadourilor primite și emoțiile citite pe chipul tuturor.

Pompierii sibieni adresează mulțumiri lui Moș Crăciun pentru daruri, emoții și veselie!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.