După ce DNA a "colindat" IGSU, membrii comisiilor de achiziții bat manșa pensionării??!!

Miercuri, 08 Ianuarie 2020București
Sursa Foto: Wikipedia

DNA Umblă vorba prin târg că vajnicii angajați ai DNA au dat iama la "colindat" prin birourile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, taman înainte de sărbători, undeva pe 23 decembrie. Și, cum la colindat te duci cu traista goală și te întorci cu ea plină, cică oamenii legii au ridicat niscaiva calculatoare, acte, deh, după datină. Nu știm dacă evenimentul confirmă spusele "răutăcioșilor" care zic că s-ar auzi în fundal un zăngănit de cătușe, dar pare-se că acești "colindători" ar fi mai eficienți decât cei din corul controlului de audit a ministrului Vela care abia dacă se mai aud murmurând.

Se aude că nu doar dosarul mai vechi vizând achizițiile de ambulanțe ar fi fost redeschis, un dosar fierbinte care a stârnit multe controverse pe tema legăturii dintre societatea Deltamed și doctorul Raed Aarafat cel care își subordonează nemijlocit comanda IGSU, adică factorii de decizie din instituția amintită. Cică cei de la DNA au colindat și prin documentele ce vizau anularea unor licitații pentru achiziționarea de autospeciale de stingere cu apă și spumă. Oareșce înscrisuri apărute pe ultima sută de metri care au dus la anularea licitațiilor de acum câțiva anișori. Nu ar fi tocmai o mirare că la IGSU anularea licitațiilor la autospeciale de stingere a devenit o modă. La fel și a minți când sunt întrebați de anularea acestora. În vervă, colindătorii DNA cică ar fi poposit și la Deltamed de unde, de asemenea ar fi băgat în traistă niște documente delicate pe post de nuci și mere.

După plecarea colindătorilor DNA pe holurile insituției, în noul an, locul colindelor a fost luat de melodii precum "Până când o viață amară, să port haina militară?", "Hai, liberare!" și "Imnul pensionarului". Explicația o dă tot gura târgului care zice că unii membri ai comisiei care s-a ocupat de achiziționarea unor mașini și neachiziționarea altor mașini cică brusc au început să dea semne de oboseală și se grăbesc la pensie. Unul dintre "jucători" ar fi și depus dosarul de pensionare, altul, personaj cheie, care mai are ceva tinichele de coadă, caută și el să afle cum ar putea ieși mai repede în civilie. Oare de ce?

A fi sau a nu fi... adevărat? De e adevărat devotații zeului se vor transforma în curând în sacrificați... Ce nu face dragostea?

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.