O nouă campanie de donare de sânge inițiată de pompierii botoșăneni

Sâmbătă, 22 Februarie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

O noua campanie de donare de sange initiata de pompierii botosaneni | imaginea 1 Pompierii botoșăneni îi provoacă pe jandarmii din Botoșani și pompierii din cadrul ISU Vrancea sa doneze sânge! „Te provoc! Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!” este o nouă campanie de donare de sânge inițiată de pompierii botoșăneni, cu ocazia sărbătoririi ”Zilei Protecției Civile din România”.

Pornind de la motto–ul Protecției Civile, numită și ARMA VIEȚII, „Cu viața mea apăr viața”, și în contextul crizei de sânge cu care se confruntă spitalele din toată țara, salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani s-au gândit să mobilizeze cât mai mulți donatori din întreaga țară și din rândul tuturor categoriilor sociale.

Noului demers extraprofesional, al cărui scop se identifică cu cel al profesiei pe care și-au ales-o: protejarea și salvarea vieții, i s-au alăturat zeci de pompieri botoșăneni. După ce au donat sânge, aceștia i-au provocat pe jandarmii din Botoșani și pe pompierii militari din Vrancea să le urmeze exemplul.

Pompierii botoşăneni îşi doresc ca, la rândul lor, jandarmii botoșăneni și pompierii vrânceni să provoace alți colegi, pentru ca această campanie să fie derulată în continuare.

Salvatorii ISU Botoșani nu sunt la prima acțiune de acest gen, mare parte fiind donatori permanenți și se prezintă pentru donare de sânge la un interval de trei luni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.